.ES

Εστιατόρια Φράγκων 2-4, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 2-4 Φράγκων Θεσσαλονίκη 546 26 GR 23105325032310532503 info_es@otenet.gr http://www.puntoes.gr Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη...
es-diavitis-estiatoria-Glykouli.Gr.jpg
Φράγκων 2-4, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2-4 Φράγκων Θεσσαλονίκη 546 26 GR

Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη εν γένει, με την αρχιτεκτονική και τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα δίνοντας μια νέα οπτική στη γευστική εμπειρία.

Στο .ES θα βρείτε πιάτα vegan και vegetarian αλλά και μαγειρευτά, της ώρας, ψάρι και πολλά άλλα κατάλληλα και για διαβητικούς αλλά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γευστική απόλαυση!

Μενού ενδεικτικά:

ΣΑΛΑΤΕΣ

• Πράσινη σαλάτα με λαχανικά εποχής, σουσάμι και βινεγκρέτ με μίριμ
• Γλυκιά και πικάντικη σαλάτα με μανιτάρια, πράσινη σαλάτα, παρμεζάνα και ρόδι
• Σαλάτα με κοτόπουλο, πατάτες baby, ρόκα, κάπαρη και φέτα
• Χειμωνιάτικη σαλάτα με σπανάκι, μπέικον, σέλινο, μήλο και αχλάδι

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

• Σούπα βελουτέ κολοκύθας
• Mύδια αχνιστά σε λευκό κρασί
• Ταρτάρ καπνιστού σολομού με κάπαρη, πατάτες και ρόκα
• Μπρουσκέτα με ψητά λαχανικά και φέτα (σερβίρεται με μερικά φύλλα baby σπανάκι και φρ.βασιλικό)
• Τσίκορε (αντίβ) ψητό με χαμόν
• Κρέπα γεμιστή με σπανάκι και τυρί
• Βιτέλο τονάτο (νουά μοσχαρίσιο ψημένο στο φούρνο με σάλτσα κάπαρης και τόνου)
• Μαστέλο Χίου ψημένο στη σχάρα με λάδι φρέσκων μυρωδικών και ψητή ντομάτα
• Γαρίδες σαλπικόν με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, ελαιόλαδο και λάιμ
• Χταπόδι μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί
• Καρπάτσιο παντζάρι με τραγανή φέτα και βινεγκρέτ με εστραγκόν

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

• Μπακαλιάρος φιλέτο με δενδρολίβανο και λαχανικά στο φούρνο
• Φαγκοτίνι γεμιστό με γκορκοντζόλα, λάδι βασιλικού και παρμεζάνα
• Κοτόπουλο με κάρυ και πράσινο πιπέρι με ρύζι μπασμάτι
• Χοιρινό με άγρια χόρτα και σελινόριζα

Menu 10,00 euro- Τρίτη και Πέμπτη βράδυ!

es-diavitis-estiatoria-Glykouli.Gr.jpg 4 years ago
Showing 1 result
Showing 3 results