agioli.jpg
Λεωφόρος Νίκης 15, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής γης, απλά , ποιοτικά, ταπεινά και καθημερινά. Προϊόντα απίστευτου πλούτου, γεύσεων και αρωμάτων με πρωταγωνιστές το λάδι, τα όσπρια, τα δημητριακά και τα λαχανικά. Τα καλύτερα κρέατα, πουλερικά και βιολογικά ψάρια.

Το εστιατόριο Αγιολί έχει διατροφολόγο που βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία. Παρέχει στο μενού διατροφικές πληροφορίες για το σύνολο σχεδόν των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, όπως επίσης και τους προμηθευτές του (προέλευση, τρόπος παραγωγής, Π.Ο.Π., ΒΙΟ ή ολοκληρωμένης διαχείρισης).

Προτείνει ολοκληρωμένα μενού για ειδικές ομάδες ανθρώπων (διαβητικούς, υπερτασικούς, με πρόβλημα γλουτένης κλπ) τα οποία συμβάλουν στην καλή τους υγεία με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Διαθέτει εστιατόριο, ουζερί και μπυραρία. Στο μενού του θα βρείτε ενδιαφέρουσες συνταγές όπως κοτόπουλο με κάρρυ, τηγανητό ρύζι με γαρίδες και ανανά, φρέσκια ψάρια όπως βιολογικό λαυράκι και γλυκά.

Ο εκπληκτικός συνδυασμός εξαιρετικών πρώτων υλών, υγιεινών και θεραπευτικών συστατικών σε πεντανόστιμες και απολαυστικές συνταγές κάνουν κάθε γεύμα στο Αγιολί γευστική και διατροφική εμπειρία.

rosebud.jpg
Σκουφά 42, Αθήνα, Ελλάδα

Tο 2001, το Rosebud άνοιξε με στόχο το τρίπτυχο καφές – φαγητό – ποτό, υπό το άγρυπνο μάτι του Orson Welles, να γίνει συνώνυμο με την ποιότητα και την ζεστή ατμόσφαιρα.

Τπ 2007, με γνώμονα την ποιότητα και υψηλή αισθητική, επεκτάθηκε και δημιούργησε ένα καθαρόαιμο εστιατόριο στον 1ο όροφο που τέρπει όμως όλες τις αισθήσεις. Με διακόσμηση που μπλέκει προσωπικές μνήμες με τα ωραία χρώματα και υλικά και τις σταθερές σινεφίλ και μουσικές αναφορές , φιλοξένησε εκεί πολλά μουσικά δρώμενα από καταξιωμένους καλλιτέχνες ,parties,και εκδηλώσεις που θα μείνουν αξέχαστα.

2012: ROSEBUD GOES GREEN – Έχοντας κατά νου ότι ποιότητα σημαίνει και υγιεινή διατροφή το εστιατόριο Rosebud βάζει τα γιορτινά του και γίνεται vegetarian /vegan , αποδεικνύοντας ότι το υγιεινό μπορεί να είναι νόστιμο και οικονομικό.

Στο μενού του θα βρείτε Ποικιλία από ορεκτικά και σαλάτες και προσεγμένα κυρίως πιάτα όπως hotdog με χειροποίητο λουκάνικο, από ποικιλία μανιταριών και φάβα και vegan μαγιονέζα και ντάμπλινγκς αγκινάρας με φυτική κρέμα, μυρωδικά και τσιπς κρεμμυδιού. Επίσης, θα βρείτε προϊόντα χωρίς γλουτένη.

pure-bliss.jpg
Ρόμβης 24, Αθήνα, Ελλάδα
2103250360-22103250360-2

Ένας ιδιαίτερος και καλαίσθητος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Φρέσκοι βιολογικοί χυμοί, καφές, τσάι, βιολογικά γλυκά όπως μηλόπιτα, lemon pie, ρυζόγαλο, γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και μεγάλη ποικιλία κρασιών. Στο Pure Bliss θα βρείτε επίσης σάντουιτς, μεζέδες, σαλάτες και κυρίως πιάτα όπως κοτόπουλο, μοσχάρι και βιολογικά ζυμαρικά με πέστο, καπνιστό σολωμό και κρέμα σόγιας. Πολύχρωμες καρέκλες, μαξιλάρια και διακοσμημένοι τοίχοι με χρώματα είναι το περιβάλλον που θα σας βγάλει από τη μονοτονία της καθημερινότητας και θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Στο Pure Bliss θα έχετε την ευκαιρία να καταναλώσετε καλής ποιότητας βιολογικά τρόφιμα, γιατί η καλή υγεία δεν μόνο ζήτημα ποσότητας υδατανθράκων, αλλά και της καλής ποιότητάς τους, κάτι που δεν μπορούμε να βρούμε στις επεξεργασμένες τροφές.

1
Ηρακλειδών 10, Αθήνα, Ελλάδα

”Food Philosophy’’ : H δημιουργική κουζίνα του Root είναι μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ποιοτικής διατροφής. Συνδυάζοντας το σύγχρονο αστικό φαγητό με την αρχέγονη Paleo διατροφή, η ομάδα του Root και η chef Αυγερία Σταπάκη παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό ένα μενού Paleo friendly, με φρέσκιες και ακατέργαστες πρώτες ύλες βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα.

‘paleo’ : νοοτροπία φαγητού που έρχεται από την Παλαιολιθική εποχή, όταν οι άνθρωποι τρέφονταν με αγνές τροφές (ζωικές και φυτικές) και όχι με τυποποιημένα κ επεξεργασμένα φαγητά. Γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες, λαχανικά και βιταμίνες.

gi.jpg
Γρηγορίου Λαμπράκη 69, Γλυφάδα, Ελλάδα
2109648512, 21096485142109648512, 2109648514

Τα προϊόντα του εστιατορίου Γη είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Χωρίς λακτόζη, γλουτένη και ζάχαρη, η Γη είναι το vegan-raw εστιατόριο στο οποίο δεν θα βρείτε τίποτα μαγειρεμένο σε πάνω από 46 βαθμούς Κελσίου. Χυμοί, smoothies, σαλάτες, χωριάτικη πίτσα, σούσι, με κρασιά και μπύρες αποκλειστικά ελληνικά. Τα γλυκά θα σας ενθουσιάσουν, καθώς δεν περιέχουν γαλακτοκομικά, αλεύρι και αυγά και δεν ψήνονται, αλλά αφυγραίνονται, συντηρώντας έτσι τα θρεπτικά τους συστατικά. Επισκεφθείτε τον πολύ καλαίσθητο και χαλαρωτικό χώρο για να δοκιμάσετε την οργανική διατροφή, με θετική επίδραση στην υγεία χωρίς να στερείται τίποτα από γεύσεις και ποικιλία!

roots1.jpg
Μπαλάνου 4-6, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
231 026 8063231 026 8063

Το εστιατόριο Roots στεγάζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο, στην πλατεία Άθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο μενού του Roots βρίσκονται αυστηρά χορτοφαγικά πιάτα, απο σαλάτες μέχρι φάλαφελ, κολοκυθοκεφτέδες, χούμους, κριθαρώτο με μανιτάρια και burger λαχανικών. Στο Roots δεν θα βρείτε καθόλου τηγανητά, καθώς υποστηρίζει την χορτοφαγική και υγιεινή διατροφή!

wagamama-estiatoria-diavitis-Glykouli.Gr.jpg
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 15123

Αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων από την Αγγλία, λειτουργούν από το 1992 και τώρα έχουν έρθει στην Ελλάδα να μας καταπλήξουν με την κινέζικη και ταϋλανδέζικη κουζίνα τους. Έχουν ειδίκευση στα Noodles και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις noodles ολικής αλέσεως. Τώρα κάνουν και delivery.

2mazi1.jpg
Νίκης 48, Αθήνα, Ελλάδα

Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά της παρέας, της ομάδας και της συνεργασίας, μέσα από το πάντρεμα μοναδικών γεύσεων.  Το 2Μαζί είναι ένα εστιατόριο Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας κάτω απο την στέγη του οποίου ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Ηλίας Γώγος.  Οι 2Μαζί καταστρώνουν παιχνίδια γευστικών πειραματισμών, συναγωνίζονται, εμπνέονται, χαίρονται όπως τα μικρά παιδιά και ανακαλύπτουν ξανά το μαγικό κόσμο της γευστικής δημιουργίας!  Πηγή έμπνευσής τους αποτελεί ό,τι πιο εκλεκτό παράγει τούτος ο τόπος: κρέατα, ψάρια, χειροποίητα ζυμαρικά και πίτες, παντρεύονται με βότανα, αρωματικά, λουλούδια και delicatessen μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και εκτινάσσουν τη γαστρονομική απόλαυση.

character1.jpg
Φιρά, Σαντορίνη, Ελλάδα

Ο ταλαντούχος σεφ Χρυσόστομος Πρασατζής και η ομάδα του πιστεύουν στην αυθεντική κουζίνα και ότι η «ποιότητα» σημαίνει υγιεινή διατροφή. Χρησιμοποιεί μόνο τα πιο φρέσκα και καλύτερα υλικά κυρίως από την αγροτική παραγωγή της Σαντορίνης και πρώτων υλών με αγάπη και σεβασμό, προκειμένου να παρέχει μια γαστρονομική εμπειρία μεσα σε μια ποικιλία από υπέροχες γεύσεις.

it restaurant 1.jpg
Σκουφά 29, Αθήνα, Ελλάδα

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός, κάνει πράξη τη frugal gourmet φιλοσοφία του, στο νέο ανανεωμένο it στην Σκουφά 29. Eco friendly design, αγνές πρώτες ύλες συνδιασμένες με απλότητα και σεβασμό στην πρωτογενή γεύση, έμφαση στην ουσία και το καλό φαγητό. Σάντουιτς με roast beef και μουστάρδα σταφίδας, σούπα με ξυνόγαλο και πασατέμπο, φρέσκα ζυμαρικά με ψητές ντομάτες και πολλές άλλες συνταγές του Ανδρέα Λαγού για να τρέφεστε ουσιαστικά και να ανακαλείτε μνήμες και εικόνες από το παρελθόν.

glykouli-souvlaki-rooster.jpg
Χαροκόπου 64, Καλλιθέα, Ελλάδα
21095710352109571035

Ψητοπωλείο με ειδίκευση στο delivery, προσφέρει και σουβλάκια με πίτες ολικής αλέσεως.

 

kati-allo-glyka-diavitis-Glykouli.Gr.jpg
Αρτέμιδος 54, Παλαιό Φάληρο, Ελλάδα
21098871892109887189

Κουκλίστικο μαγαζάκι σε αποχρώσεις ροζ-μοβ που θα σε αποζημιώσει με κάθε ολόφρεσκη, γλυκιά δημιουργία του. Φτιάχνει και γλυκά για διαβητικούς, καθώς και σοκολατίνα χωρίς ζάχαρη με χαμηλά λιπαρά. Επίσης αναλαμβάνει τούρτες κατά παραγγελία και παιδικά πάρτι.

staxy-estiatoria-kriti-diavitis-Glykouli.Gr.jpg
Δευκαλίωνος 5, 73100, Χανιά

Βιολογικό, παραδοσιακό εστιατόριο στα Χανιά!

Προσφέρει πιάτα γνήσιας κρητικής κουζίνας βασισμένα σε βιολογικά υλικά και παρότι βρίσκεται στο παλιό λιμάνι, δεν έχει καμία σχέση με τα κλασικά τουριστικά ετσιατόρια της περιοχής!

«Θεικές λιχουδιές» για τους μεζέδες, «απλό», «καθαρό», «ανθρώπινο», «μερακλίδικο», είναι μόνο λίγοι από τους χαρακτηρισμούς αυτής της όμορφης γωνιάς των Χανίων!

nice-easy-estiatorio-diavitis-Glykouli.Gr.jpg
Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι, Αθήνα

Ένα easy going στέκι, με πολύ προσεγμένη, βιολογική κουζίνα. Το Nice n Easy δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στα υλικά που χρησιμοποιεί, πάντα φρέσκα, αγνά και βιολογικά, και τα προμηθεύεται κάνοντας πράξη το Fair Trade και αποφεύγοντας τους μεσάζοντες. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ελληνικά προϊόντα, και θα εκπλαγείτε από το μενού, αφού παραθέτουν όχι μόνο ένα “δελτίο ποιότητας τροφίμων”, με αναφορά στον παραγωγό και τον τρόπο προέλευσης των πρώτων υλών τους, αλλά και τις θερμίδες και τη θρεπτική αξία κάθε πιάτου χωριστά.

Ανοιχτά: Καθημερινά 9.00 – 13.30

Κολωνάκι: Ομήρου 60 και Σκουφά, τηλ. 210-3617201

Κηφισιά: Παπαδιαμάντη 7, τηλ. 210-8082014

Μύκονος: Παραλία Καλό Λιβάδι, τηλ. 22890-72315

es-diavitis-estiatoria-Glykouli.Gr.jpg
.ES
Φράγκων 2-4, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη εν γένει, με την αρχιτεκτονική και τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα δίνοντας μια νέα οπτική στη γευστική εμπειρία.

Στο .ES θα βρείτε πιάτα vegan και vegetarian αλλά και μαγειρευτά, της ώρας, ψάρι και πολλά άλλα κατάλληλα και για διαβητικούς αλλά και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γευστική απόλαυση!

Μενού ενδεικτικά:

ΣΑΛΑΤΕΣ

• Πράσινη σαλάτα με λαχανικά εποχής, σουσάμι και βινεγκρέτ με μίριμ
• Γλυκιά και πικάντικη σαλάτα με μανιτάρια, πράσινη σαλάτα, παρμεζάνα και ρόδι
• Σαλάτα με κοτόπουλο, πατάτες baby, ρόκα, κάπαρη και φέτα
• Χειμωνιάτικη σαλάτα με σπανάκι, μπέικον, σέλινο, μήλο και αχλάδι

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

• Σούπα βελουτέ κολοκύθας
• Mύδια αχνιστά σε λευκό κρασί
• Ταρτάρ καπνιστού σολομού με κάπαρη, πατάτες και ρόκα
• Μπρουσκέτα με ψητά λαχανικά και φέτα (σερβίρεται με μερικά φύλλα baby σπανάκι και φρ.βασιλικό)
• Τσίκορε (αντίβ) ψητό με χαμόν
• Κρέπα γεμιστή με σπανάκι και τυρί
• Βιτέλο τονάτο (νουά μοσχαρίσιο ψημένο στο φούρνο με σάλτσα κάπαρης και τόνου)
• Μαστέλο Χίου ψημένο στη σχάρα με λάδι φρέσκων μυρωδικών και ψητή ντομάτα
• Γαρίδες σαλπικόν με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, ελαιόλαδο και λάιμ
• Χταπόδι μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί
• Καρπάτσιο παντζάρι με τραγανή φέτα και βινεγκρέτ με εστραγκόν

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

• Μπακαλιάρος φιλέτο με δενδρολίβανο και λαχανικά στο φούρνο
• Φαγκοτίνι γεμιστό με γκορκοντζόλα, λάδι βασιλικού και παρμεζάνα
• Κοτόπουλο με κάρυ και πράσινο πιπέρι με ρύζι μπασμάτι
• Χοιρινό με άγρια χόρτα και σελινόριζα

Menu 10,00 euro- Τρίτη και Πέμπτη βράδυ!

lime11.jpg
Δεκελέων 23, Αθήνα, Ελλάδα

Ενας ανετος ζεστος και φιλοξενος χωρος για ολα τα βαλαντια. Ενα αυστηρα χορτοφαγικο εστιατοριο (vegan) με εμφαση την υγιεινη μακροβιοτικη- αλκαλικη διατροφη τον οικολογικο τροπο ζωης και την αγαπη για τα ζωα.

Στο λάιμ bistro σερβιρονται γρηγορα και υγιεινα πιατα μαγειρεμενα με αγαπη χωρις καθολου ζωικα παραγωγα, χωρις συντηριτικα, χρωστικες ή επεξεργασμενα (βιομηχανοποιημενα) τροφιμα , λευκη επεξεργασμενη ζαχρη και αλευρα που περιεχουν γλουτενη .

Το μαγειρεμα γινεται με εξελιγμενα μηχανηματα οπως sous – vide ( αργο μαγειρεμα σε κενο αερος) ωστε να μην χανονται τα θρεπτικα συστατικα, slow juicer ψυχρης έκθλιψης για τους χυμους μας (tribest green star) , συσκευες αφυγρανσης (dehydrator sedona express) που χρησιμοποιουνται μεχρι 47 βαθμους κελισιου , γιαουρτομηχανες (yolife) για δημιουργια γιαουρτιου απο γαλα καρπων , φυτρομηχανες(frsh life fl3000) για δημιουργια καθημερινων φυτρων .

Σερβιρονται επίσης μοναδικα cocktails χωρις ζαχαρη!

breeder-feeder.jpg
Πέρδικα 6, Αθήνα, Ελλάδα

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος έχει ανοίξει στο Μεταξουργείο που λέγεται “Breeder Feeder”. Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη που ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος, αναφερόμαστε και στο μενού του που έχει πολλές επιλογές με βιολογικά προϊόντα, μιας και αποτελεί ένα “project” της γκαλερί The Breeder, μπορούμε να πούμε ότι “η τέχνη συναντά τη γαστρονομία”.

Ανά διαστήματα διάσημοι προσκεκλημένοι σεφ από όλο τον κόσμο έρχονται και ετοιμάζουν θεματικά μενού.

Καλή σας όρεξη!

saloon-bar-estiatoria-diavitis-Glykouli.Gr.png
Αλκαμάνος 36, 11528, Ιλίσια

Στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών, δημοσιογράφων αλλά και όλων των καλοφαγάδων, για πάνω από τρείς δεκαετίες, το Saloon είναι ένα εστιατόριο όπου την τιμητική του έχει το κρέας!

Το φαγητό σας, το απολαμβάνετε συνοδεία πιάνου καθώς πρόκειται και για το πρώτο Piano – Restaurant της Aθήνας!

Στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρεατικά και ιδιαίτερα, από φιλέτα αλλά και πιάτα με κοτόπουλο, γαλοπούλα, στρουθοκάμηλο, σνίτσελ και μπιφτέκια, χωρίς να λείπουν και κάποια πιάτα με θαλασσινά και ζυμαρικά.

O κατάλογος είναι πλούσιος και σε ορεκτικά, σαλάτες, σούπες, τυριά και επιδόρπια και συμπληρώνεται με εξαιρετική ποικιλία κρασιών.

Οι πόρτες του Saloon ανοίγουν κάθε μέρα στις 17.00.

cadillac-delivery-Glykouli.Gr-diavitis.jpg
Κατεχάκη 53, Αθήνα, Ελλάδα

Μια αλυσίδα καταστημάτων delivery διαφορετική από τις άλλες. Το Cadillac good food είναι ψαγμένο, προσφέρει πιάτα για όλα τα γούστα και κάνει διανομή σε πολλές περιοχές της Αθήνας! Στο μενού ξεχωρίζουν οι light επιλογές, στις ­οποίες αναγράφονται οι αντίστοιχες θερμίδες (πράγμα σπάνιο) ενώ δεν λείπουν τα ζυμαρικά ολικής άλεσης, οι πίτσες με ζυμάρι ολικής όπως και σάντουιτς με ψωμί ολικής και πολλά άλλα! Στο μενού θα βρείτε επίσης υπέροχες σαλάτες, μπέργκερ, κρεατικά, λαδερά με άλλα λόγια, τα πάντα! Κανένα πιάτο του καταλόγου δεν είναι έτοιμο από πριν, ούτε προκατασκευασμένο, έτσι η παραγγελία ετοιμάζεται αμέσως μετά το τηλεφώνημά σας ενώ τα υλικά είναι σχεδόν όλα παραδοσιακά και ποιοτικά.

Κι όπως λένε οι ίδιοι «στο Cadillac good food το βασικό μας μέλημα είναι να βρίσκουμε τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά που υπάρχουν, να τα μαγειρεύουμε με φροντίδα και να σας τα προσφέρουμε όσο πιο φρέσκα γίνεται. Αποφεύγουμε τα ενισχυτικά γεύσης, τα χημικά προσθετα, και τις μεταλλαγμένες πρώτες ύλες» ενώ για την αναγραφή των θερμίδων (και σύντομα και των διατροφικών στοιχείων) στο μενού, μια είναι η απάντηση: «Πρέπει να ξέρουμε τι τρώμε» γιατί «σ’εμάς η λέξη “τρέφω” ξαναβρίσκει την αρχική της έννοια. Σημαίνει ξανά, όπως σήμαινε και παλιά, “φροντίζω”.

Τα Cadillac good food παρέχουν και υπηρεσίες catering.

Παράδοση στο χώρο σας καθημερινά από τις 10.30 πμ – 00.30.
Το Σαββατοκύριακο από 12.30 – 0030.

Το πρώτο κατάστημα η εταιρεία Cadillac το ίδρυσε στον Περισσό ενώ σήμερα κι άλλα καταστήματα της αλυσίδας εξυπηρετούν τις περιοχές της Αττικής που εκτείνονται από το Περιστέρι έως του Παπάγου και από το Χαλάνδρι έως το κέντρο της Αθήνας.

Περιοχές εξυπηρέτησης:

Άγιοι Ανάργυροι / Αλσούπολη / Αμπελόκηποι / Γαλάτσι / Γκύζη / Γουδί / Εξάρχεια / Ζωγράφου / Ίλιον / Ιλίσια / Καλογρέζα / Κάτω Χαλάνδρι / Κολωνός / Λαμπρινή / Μπουρνάζι / Νέο Ηράκλειο / Νέα Ιωνία / Νέο Ψυχικό / Παλαιό Ψυχικό / Παπάγου / Πατήσια / Περισσός / Σεπόλια / Φιλαδέλφεια / Χαλκηδόνα / Χολαργός

resto-biobar-estiatoria-diavitis-Glykouli.Gr.jpg
Ακαδημίας 84, Αθήνα, Ελλάδα

To Restό είναι βιολογικό εστιατόριο, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στεγάζεται σε έναν μοντέρνο χώρο, και προσφέρει ξεχωριστές βιολογικές γεύσεις, καφέ, σάντουιτς ή κάποιο από τα ενεργειακά του ροφήματα.

Πιάτα ελαφριά, υψηλής διατροφικής αξίας σε προσιτές τιμές που μπορείτε να τα παραγγείλετε και από το χώρο σας.

Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, αλλά και gourmet γεύσεις που δεν περιέχουν μεταλλαγμένες ουσίες ορμόνες και χημικά. Κάθε μέρα ο chef προτείνει γεύσεις από λαδερά, όσπρια, σούπες και παραδοσιακά μαγειρευτά που θυμίζουν τις συνταγές της μαμάς ενώ διατίθενται και σπιτικά γλυκά. Για τους λιτοδίαιτους, υπάρχουν αρκετές επιλογές από πιάτα της ώρας.

Το Restό λειτουργεί καθημερινά 10:00 έως 18:00,

Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

Διανομή καθημερινά. Ώρες διανομής: 12.00 έως 17.00

Τις Μέρες και τις ώρες που δεν λειτουργεί, ο χώρος διατίθεται για συγκεντρώσεις και πάρτυ.

Κρατήσεις μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Παραγγελία online: http://www.athensdelivery.gr/catalogs/resto/

 

Showing 1 - 20 of 45 results